St. Moritz, Schweiz


I februari 2010 åkte jag iväg på min första skidresa och därmed första gången jag skulle stå på ett par skidor. Platsen blev inte mindre än St. Moritz i sydöstra Schweiz. En av världens mest kända skidort, tidigare värd för Olympiska Spelen.

Lite nervös var jag första dagen, men sen åkte jag som om jag inte hade gjort något annat. Pister, några över en mil långa, naturen, liftar, allt var i toppklass. Vi hade -20 grader men solen stod på hela tiden vilken gjorde att man ändå svettades kopiöst emellanåt. Väldigt dyrt om man jämför med skidorter i Österrike eller Italien, eller för den delen Polen. Annars ett givit besök om man vill åka i  riktigt fina backar.


Vårt boende.


Lunch ovanför molnen.


Stopp i baren.


Hossa Bar i St. Moritz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s