Hej och Välkomna!


På den här fantastiska bloggen kommer ni att kunna följa min (Jesper Nordahl) och Douglas Widerbergs resa till andra sidan jordklotet, närmare bestämt, Australien och Fiji. Ni kan läsa mer om oss på “Om oss”-fliken längst upp på sidan, där ni får en djupare inblick om oss.

Vi befinner oss just nu i planeringsstadiet och har tagit fram ett preliminärt datum för avresa, som vi tänkt oss i September 2011. Vi har alltså ca 10 månaders förberedelse för resan framför oss, vilket ni kommer att kunna följa här på bloggen. Om allt går som det ska kommer vi att vara borta i ca 10 månader, September 2011 – Juni 2012, då vi den största delen av tiden kommer att vara bosatta och jobba i Australien. Vi har också planerat in ett antal veckor på Fiji-öarna, öster om Australien.

Vi kommer ge er så mycket vi bara kan, med bilder och text, och dela med oss av våra fina och fantastiska upplevelser. Allt nytt som dyker upp som har med resan att göra får ni reda på här. Nu börjar förberedelserna! Det blir mycket jobb och slit de kommande 10 månaderna, men det kommer det att vara värt.

Häng med på vår resa här på bloggen! Ni kan även prenumerera på bloggen via er e-post så ni inte missa några inlägg. Klicka på “Anmäl Mig” i sidopanelen på förstasidan.

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s