Ang. informationsmötet


Informationsmötet på Latinskolan var mycket bra, och vi fick en hel del bra information och tips. Fick också en hel del tankar på att köra med W&T då det trots allt är mycket tryggare. Det kommer bli lite dyrare men det är det värt känner vi. Vi har en helt annan säkerhet till det hela om något skulle skita sig där nere. Vi har också en extra jobbförmedling som vi får tillgång till redan innan vi reser dit. Sen är det allt med visum och uppehållstillstånd som vi inte behöver tänka på då de fixar det. Då kan vi njuta och slappna av mer innan avresa och när vi väl är där.

Vi ska ringa idag och boka ett personligt möte med W&T på deras kontor i Helsingborg. Där ska vi gå igenom allt från förberedelserna till hela vistelsen där, priser, boende, jobb och allt. Mer info om det vid ett senare tillfälle.

Work & Travel Company hemsida

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s