Ang. mötet i Helsingborg


Vi hade ett väldigt bra personligt möte med Work & Travel Company på deras kontor i Helsingborg. Vi gick igenom precis allt vi bör veta och bör känna till, allt vi ska och måste göra, både innan och under resan. Vi gick också mer detaljerat igenom allt som har med försäkringen att göra. Priser, vad det täcker, osv.

Efter, eller under mötet bestämde vi oss för att boka hela resan i slutet av januari. Vi hade då tänkt åka i mitten av september då det är en perfekt månad att åka iväg. Vi är då hemma hela den svenska sommaren och åker iväg till deras början på sommaren. När det gäller hemresan är den tänkt i början av juni 2012, vilket innebär att vi åker hem i slutet på deras sommar och till den svenska sommaren. Bästa tiden är också att åka i september då det är någon månad innan australienarna har sitt sommarlov och börjar sommarjobba, då är vi ute före dom vilket gynnar oss, och gör det lättare att hitta jobb.

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s