Näst sista dagen


Imorgon är det nyårsafton och dags att välkomna det nya året. Först ut med att inleda det nya året är ju Australien och nästa år blir det alltså för oss att vara med om det stora nyårsfirandet i Sydney vilket självklart ska bli hur kul som helst. Snart går vardagen igång som vanligt igen och om drygt en månad har vi bokat resan. Det ska bli skönt när resan är bokad och klar så vi kan ha ett fast mål att sikta mot. Det kommer också underlätta för allt sparande och livsstilen som man faktiskt måste tänka mer på.

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s