1000 besök


Det har nu nått över 1000 besök på bloggen vilket vi självklart är mycket glada över. Vi hoppas ni får en trevlig och givande läsning och är det något ni undrar över så tveka inte att fråga. Vi hoppas ni fortsätter att följa oss här på bloggen och önskar er trevlig läsning!

//SoT

4 thoughts on “1000 besök

 • Hej!

  Jag och en kompis är på väg att göra en likadan resa som er i september/oktober (inga biljetter bokade ännu). Letar just nu efter bra reseböcker och har inte hittat någon som jag gillar ännu. Min fråga är nu vilken reseguide det är som ni har? Läste att ni tyckte att den var väldigt bra för några inlägg sedan.

  Elin

  Like

  • Hej Elin!

   Tack för visat intresse för bloggen och verkligen kul att ni också funderar på att göra samma sak! Det är inget man kommer ångra, det är jag säker på!

   Reseguiden är från FYRIS RESEGUIDER och kan bl a. köpas på http://www.fyris.se. Svensk text och innehåller en jättebra karta över hela Australien. I reseguiden hittar du allt om det större städerna som Sydney, Melbourne, Perth, Brisbane m.f. samt stadskartor. Du hittar mycket intressant historia om det mesta och vad som kan vara bra att veta inför och under resan. Den innehåller det mesta helt enkelt, även ställen man bör besöka i de olika städerna osv… Upplägget är enligt mig riktigt bra med många fina bilder och intressanta texter.
   Jag rekommenderar den starkt!

   Lycka Till!

   Mvh Jesper

   Like

  • Tack så mycket!
   Mycket fin och trevlig blogg ni med! Fantastiska bilder. Man bara längtar! Då sitter ni säkert inne på flera tips och lite erfarenheter om hur det rent allmänt är och funkar där nere. Då är det bara att höra av sig till er om det skulle vara något.

   //SoT

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s