Queensland drabbat igen


Nu har nästa katastrof slagit till i Queensland. Denna gången monstercyklonen Yasi, som befaras dra med sig hela hus och ödelägga stora delar av städerna i östra Australien. Cairns, Townsville och Mackay ligger i riskzonerna och redan nu har den dragit in över Cairns. Alla de städer är stora turistorter då de ligger längs de stora barriärrevet. Queensland har ännu inte hämtat sig efter de förödande översvämningarna för några veckor sedan, och nu kommer detta, väldigt olägligt. Många, i princip alla, från vissa städer har evakuerats till säkra ställen och längre söder ut. Vi hoppas, trots allt, att det får ett så bra slut som möjligt. Väldigt tråkigt för Queensland just nu.

Läs mer, och följ cyklonen här!

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s