Möte med Kilroy


Om drygt 6 månader befinner vi oss i Australien och tiden bara flyger fram. Vi har i dagarna hittat fantastiska erbjudanden, denna gången genom Kilroy Travels som också arrangerar Working Holiday-resor till bl a Australien. Eftersom vi är ungdomar, under 25 år, får vi rabatterade priser på flygbiljetter och vissa boende vilket är mycket bra för vår del. Vi har även hittat ett kanonpris på ett Working Holiday-paket där det ingår visum, boende första 4 nätter, transfer från flygplatsen till boendet, surfkurs, bankonto och mycket mer för bara 4200 kr.

Med mycket spanande och letande efter det bästa har vi nu kommit fram till hur och vad vi ska göra. Med en bra och billig försäkring från Solid och flygbiljetter + Working Holiday-paketet genom Kilroy så har vi fått ihop det till ett väldigt bra pris. Att pressa priset ännu mer är nästan omöjligt, i så fall får man åka dit olagligt och helt utan trygghet. Så det känns nu mycket bra och vi är riktigt nöjda.

I dagarna, förhoppningsvis imorgon (Torsdag), ska vi på ett möte med Kilroy och få allt klart för oss och kanske till och med hitta något ännu bättre erbjudande än vad vi kanske är beredda på. Efter det är läge att göra klart med flygbiljetterna. Det börjar kännas nära nu!

Kilroys hemsida

 

Vi är fortfarande inställda på att åka i slutet av september/början av oktober, beroende helt på hur priserna på flygbiljetterna ligger då det kan skilja en hel del från dag till dag. Mesta tiden kommer vi spendera i Sydney, som det ser ut nu. Ett mål är även Melbourne och minst en vecka på Fiji. Fint besök får vi förhoppningsvis också, till jul och nyår, då min flickvän Sandra kommer för att fira tillsammans med oss i Sydney.

Mer info om hur det går angående mötet med Kilroy kommer upp nu i dagarna.

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s