Nya funktioner


Som ni kanske redan sett har en hel del nya funktioner dykt upp på bloggen. Den största förändringen är att du nu kommer kunna chatta med oss Live. Detta gör ni i rutan till höger som heter ChatLive. Bara att skriva i sin signatur och fråga på om det är något ni har på hjärtat.
Chatfunktionen är redan igång men kommer säkerligen bli ännu mer aktuell när vi väl är i Australien då vi kommer vara kontaktbara i princip dygnet runt. Står vi som offline är det bara att skicka meddelandet eller frågan ändå så besvarar vi den så fort vi får tid.

En annan ny funktion som vi också lagt in är SocialVibe, där du genom att göra några gratis aktiviter, hjälper oss att bidra till en bättre natur och miljö samt ett bättre vildliv i världen. Bara några enkla knapptryck så är du med. Funktionen hittar du längre ner i högra spalten.

Och nu kan du även prenumerera på vår blogg genom BlogLovin. Längst ner i den högra spalten har du bannern som gör dig till prenumerant på Swedes’ on Travel på BlogLovin.

Det var uppdateringarna för denna gången och som sagt, har ni frågor eller funderingar så tveka inte.

//SoT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s