Statistik och nyheter


Vi tänkte presentera lite statistik och även ta upp några nyheter som har och planeras läggas in på bloggen. Vi vill först tacka alla som läser och hänger med på vår blogg, vilket är jättekul.

I skrivande stund är vi uppe i drygt 2200 besök på bloggen totalt sen vi startade i december 2010. Vi har ett snitt på ca 20 besök om dagen. Vid uppdatering toppar vi och kommer oftast upp i 35, 40 besök. Vår mest aktiva månad, med flest besök, är för tillfället december 2010. Då hade vi nästan 700 besök. Idag ligger Maj 2011 på snart 300 besök som också väntas bli den bästa månaden (i antal besök) sen januari 2011 då vi hade lite över 400 besök.

Vi är väldigt säkra på att intresset för bloggen kommer öka markant när vi väl är på plats och kommer rapportera direkt från Australien. Besökssiffrorna väntas då stiga rejält mycket.

Det var lite besöksstatistik, nu till några nyheter på bloggen.

Vi har lagt in en Twitter-funktion i vänstra spalten på bloggen där ni kan läsa mina (Jespers) senaste “Tweets“. Har ni själv Twitter så följ mig gärna där (Jepono).

Några framtida nyheter som vi funderar på att lägga in är dels en bäddning till vår YouTube-kanal som vi kommer aktivera när vi åker. Då kommer ni kunna se allt vi filmar och får på film, här på bloggen, via vår kanal på YouTube. En annan stor uppdatering vi pillar lite på är att vi ska lägga till Engelska på bloggen så även våra engelsktalande vänner och andra utanför Sverige kan följa vår blogg.

Är det något ni undrar över eller vill tillägga? Tveka inte att skriva in eller fråga!

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s