Boende Melbourne snart spikat


De senaste dagarna har vi letat boende de första nätterna i Melbourne med goda resultat. Eftersom vi är framme så sent som 22:30 på kvällen tänkte vi ta första natten på hotell vid flygplatsen vilket känns bekvämast. Vi ska i dagarna boka in oss på Hotel Formule 1 Melbourne Airport som verkade helt okej till ett bra pris. De två, tre nätterna efter första natten kommer vi boka in oss på hostel i Melbourne, vilket det blir har vi inte bestämt oss för än, men vi har kolalt upp några alternativ.

Då har vi alltså tre till fyra nätter bokade innan vi åker plus de fyra nätterna i Sydney. Om det blir fler nätter i Melbourne innan den 7 oktober, när vi åker till Sydney, tar vi där nere. Som jag har för mig att vi nämnt tidigare så kommer vi bo på Wakeup hostel Sydney på Pitt Street som ligger ganska centralt från den 7 oktober och fyra nätter fram. Efter det får vi se vad vi hittar.


Hotel Formule 1 Melbourne Airport


Wakeup Hostel Sydney

Då Sandra och Niklas planerar besök till Sydney så har vi också kollat upp besöksvisum. Det kostar 20 euro och med det får man vara i landet under 3 månader på en gång och kan utnyttjas under ett år. Det finns formulär på svenska som man kan fylla i och ansöka direkt på internet så man behöver alltså inte ta sig till någon ambassadör.

Nu är det i princip bara försäkringen att ta tag i, samt köpa kamera och lite annat smått som kan vara bra att ha med sig.

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s