Första nätterna spikade


Vi har nu bokat boende de första nätterna i Melbourne. Vi kommer att bo på Hotel Formule 1 Melbourne Airport från den 2/10 till 3/10 då vi på förmiddagen beger oss in till Melbourne city. Där checkar vi in på Pint on Punt. Vi har bokat en natt där sålänge, och behöver vi fler nätter där så fixar vi det på plats. Vi kommer att ta första, bästa flyget till Sydney och därför har vi bara kört på en bokad natt.

Vi kollade också lite på transfer från Melbourne Airport till city där vi säkerligen kommer att åka med Skybus som tar $16 one way på 20 min.


Pint on Punt i Melbourne

Vi har nu också bestämt oss för vad för försäkring vi ska ha. Vi kommer att teckna Solids Backpackersförsäkring som går på drygt 2600 kr för ett halvår. Med den försäkringen kan man förlänga medans man är där, vilket betyder att man inte behöver betala allt innan man åker utan kan ta en månad i taget.

När det gäller internationellt körkort har Douglas skrivit ut ansökningsformulär som vi ska skicka in nu i dagarna.

Videokamera har vi också kollat upp som tål ett vattendjup på 3 m. Det blir säkerligen Kodak-kameran som vi skrivit om i ett tidigare inlägg här på bloggen.

Till sist återstår det bara för mig att fixa ett VISA-kort vilket i princip är ett måste.

Vi har också hittat kanonflygbiljetter till Sandra och Niklas via Kilroy som vi hoppas finns kvar till efter löning nu i veckan.

Det mesta, i princip allt, är nu fixat och klart och det återstår endast 40 dagar tills vi beger oss. Vi hoppas ni är med då!

//JN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s