Östkusten bokad


Imorgon förmiddag kl 10:30 (australiensisk tid) flyger vi till Launceston på Tasmanien och kommer att bosätta oss där i nästan 6 veckor. Just nu tvättar vi våra kläder och förbereder lite packning. Vi ska sedan vidare till vår vän/resebokare Guy Lort Phillips som vi bokat vår östkustresa via.

Resan börjar när vi kommer tillbaka till Sydney efter Tasmanien och möter upp Sandra och Niklas på flygplatsen. Vi kommer att bo i Sydney 8 dagar och därefter tar vi flyget upp till Cairns. Där kommer vi bo på Cairns Beach House, ett tropiskt hostel med bland annat pool, i drygt en månad.

i Cairns kommer vi bl a. besöka Cairns tropiska regnskog, snorkla i barriärrevet och mycket mer. Under hela resan ner kommer vi besöka platser som paradisöarna Magnetic Islands, Fraser Island, Whitsundays Islands, Mission Beach, Airlie Beach, Surfers Paradise och mycker mer.

Vi avslutar resan där vi började den, i Sydney. Där har vi de sista 2 dagarna innan Sandra och Niklas reser hemåt. Vi tar oss senare tillbaka till Melbourne där vi reser hem ifrån.


Barriärrevet


Magnetic Islands


Whitsundays Islands


Bungalows, Airlie Beach

//SoT

2 thoughts on “Östkusten bokad

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s