Äntligen soccer


Igår kväll blev det fotboll, eller soccer som dom säger här, på en brittisk pub här i Launceston. Vi såg till att dom visade Liverpool – United, puben var näst intill full, men inte en enda, förutom jag och Douglas, som lyfte blicken mot tv-apparaterna under hela matchen.

Dock vände sig alla mot tv-apparaterna när reprisen av Wales – Frankrike i Rugby sattes på efter matchen. Intresset är “stort” för europeisk fotboll här.


På den här puben i Launceston såg vi matchen


Efter en fantastisk lunch på Subway kom det en liten skur

//SoT

4 thoughts on “Äntligen soccer

 • Hejsan swedish boys.
  Låter trevligt med besöket på puben. Det är väl en stor stad har vi förstått. Ni bor väl i utkanten? Hur tar ni er in till city? Kraam mormor o morfar

  Like

  • Tjena! Ca 80 000 invånare, ganska stor till ytan. Vi bor uppe i bergen, tar ungefär 15 min att gå ner till stan, så det är inte så farligt 🙂

   Like

 • Vi såg också på fotboll igår, LDB FC blev svenska mästare för andra året. 6-0 mot Örebro. MFF vann ju också matchen som det tjafsats om så länge, känns som Dif likabra kunde tagit förlusten den 30 juli. Ni har kanske full koll över vad som händer här hemma!!!

  Härligt att se, att regnbågen i Australien ser likadan ut som i Malmö, känns som att ni är lite närmre när man ser den bilden.

  kram farmor & farfar

  Like

  • Jo vi har rätt bra koll. Vi såg faktiskt MFF-matchen genom videosamtal på Skype med Niklas, så den såg vi live. Vi har snabbt internet nu så det blir lättare att hänga med!

   Kram!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s