2 månader till julafton


Stadigt närmar det sig julen, och här känns det som om det är julafton om en vecka då man sedan två veckor tillbaka redan skyltar med tomtar och julpynt inne i stan.

Julafton firar man den 25:e december här, och självklart ska vi försöka fixa prinskorv, köttbullar och en Kalle Anka-livestream så vi inte bryter denna fantastiska och traditionella trend. En skillnad är dock att vädret kommer att vara, på ett ungefär, 45 grader varmare men det tror vi inte ska bli några problem.

Idag har det blivit “shopping” på Coles. Två rostebröd, en burk nutella och jordgubbsmjölk. Dagens rätt: kylling med potäder.

Imorgon gör vi vårt fjärde Hash Run. Vi kan också nämna att vi varit med i deras veckotidning båda veckorna vi varit här. Vi slänger upp bilderna och artiklarna därifrån senare i veckan.

Vi har även funderat på att besöka Tasmania Zoo (största på Tasmanien) här i Launceston. Vi funderar dock på hur vi ska ta oss dit då det ligger lite i utkanten. Ska höra med Garth (HashPash).

Nu ska vi somna till ljudet av råttorna i taket. Det är såå mysigt!


Shopping @ Coles


Den där fantastiska jordgubbsmjölken

//SoT

4 thoughts on “2 månader till julafton

 • Längtar ni redan till julafton? Har ni börjat med julstök, bakat pepparkakor, köpt julklappar osv? Vem av er ska vara tomte? eller sådana finns det kanske gott om där ni är. Det ser väldigt sunt ut det ni äter?!?!? men huvudsaken att det är gott och att ni mår bra. Det är kul att ni inte har glömt skånska språket.

  Ha det nu så trevligt i morgon (tisdag) och som vanligt var rädda om er.

  kram farmor & farfar

  Like

  • Nja inte direkt. Vi behöver nog allt fett vi kan få i oss, vill inte påstå att vi äter oss ur huset. Men vi har börjat vänja oss med backpacker- och 2-mål-om-dagen-livet. Dock får vi jättebra och nyttig middag här, så det är tur.
   Vi mår bra i alla fall 🙂
   Kram!

   Like

 • Ni verkar hu leva rena hälsokuren ju!!! 😃
  Har det så kul i julstöket – jag skickar önskelistan en annan dag…..hahhaha…..

  Kramelikram

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s