Framme i Hobart


Efter en 2 och en halv timmars resa i en liten, skramlig buss, liknande en gammal safaribuss, med släp, lösa säten och utan bälten, färdades vi på en smal väg (liknande en 70-väg i Sverige) i 120 km/h.

I alla fall, vi är framme nu på vårt hotell. Här ska vi bli till imorgon. Vädret hade kunnat vara lite bättre. Eller ganska mycket, då det duggregnar (kanske till och med snöblandat), blåser och är något kallt.

Vi har precis varit och käkat vars en baguette. Väl behövlig sådan. Ikväll ska vi se om vi hittar ett ställe där dom sänder Premier League. Kanske kan vi förhoppningsvis se den här på hotellet.

Hobart är betydligt större än Launceston och känns mer som en storstad, vilket det är.


Fin buss


Hotellet vi bor på


Gemensam ute-inne-plats på hotellet

//SoT

2 thoughts on “Framme i Hobart

 • Trevligt med alla fina bilder och reportage ni skickar så vi kan följa er på resan. Är det något särskilt ni ska titta på i Hobart eller är det bara en utflykt bland alla andra utflykter. Är någon av era nyfunna vänner med på turen dit eller är det bara ni två. Är det lokalbussen ni åker med eller?? Det verkar inte så där trafiksäkert men hoppas det går bra. Vädret verkar ju vara som här men det blir väl snart bättre hos er igen.
  När vi skriver detta är det lördagen den 29 oktober och klockan är 11.30. Inatt ställer vi om till vintertid.

  Sköt om er.. kramar farmor och farfar

  Like

  • Tack så mycket! Nej det är bara vi. Det var det billigaste bussbolaget vi åkte med… Det andra var löjligt dyrt. Det var ett mycket kallare klimat där nere men här i norra tasmanien ligger det för tillfället runt 20 grader och sol varje dag 🙂
   Kram!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s