Sista dagen på Tasmanien


Då var vår vistelse på Tasmanien snart över, efter 6 veckor. Imorgon flyger vi tillbaka till Sydney och möter upp Sandra och Niklas som just nu är på väg till Australien. Det har varit en fantastisk upplevelse här på Tasmanien men det ska bli skönt att komma tillbaka till Sydney igen och börja resa allihopa tillsammans.

Det kommer som sagt bli en härlig upplevelse då vi börjar med Sydney en vecka, flyger vidare upp till Cairns där vi stannar över jul och nyår. Och sedan blir det roadtrip på 3 veckor längs hela östkusten ner till Sydney igen där vi avslutar med några dagar.

Det väntar en varm och tropisk sommar i nordöstra Queensland vilket ska bli både skönt och spännande.

De sista dagarna här i Launceston har vi inte gjort så mycket mer än att ha packat ihop allt inför flygningen imorgon. Fick tag i några bilder på oss från senaste tidningen av Hash Run-klubben.

Vi hörs i Sydney!


Skoll för Hash-Bosse


Skoll för Hash-Dougie

//SoT

2 thoughts on “Sista dagen på Tasmanien

 • Hallå hash-bosse & hash-dougie. Nu är kl 16.00 här hos oss söndagen den 20 november och då sover ni väl som bäst infor morgonens resa. Hur dags är ni i Sidney och när kommer ni att möta upp Sandra och Niklas? Vi önskar er en fortsatt härlig vistelse och som alltid, var rädda om er.

  kramar farmor & farfar

  Like

  • Tjena tjena! Vi är i Sydney vid 22 här vilket blir 12:00 i Sverige. Sandra och Niklas anländer vid 07-tiden morgon därpå här (21:00 svensk tid) så vi blir kvar på flygplatsen tills som kommer. Sen åker vi in till Syd tillsammans.
   Tack så mycket!
   Ni får också ha det så bra 🙂

   Kram!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s