Heldag i regnskogen


Imorgonbitti bär det av på fler upplevelser, nu till den tropiska regnskogen norr om Cairns.

Det blir Crocodile Explorer genom Daintree River, buschwalk m.m och förhoppningsvis får man se lite ormar och annat på nära håll.

De senaste dagarna har vi för det mesta bara legat i poolen på hostelet och i lagunen inne i city. I lördags tog vi en tur till Palm Cove Beach, 30 min norr om Cairns, vilket var helt fantastiskt.

Bilder från Palm Cove och regnskogsturen kommer upp så fort vi får tillgång till bra internet.

Idag har det för övrigt varit extremt varmt då det toppade 41.2 grader. Annars brukar det ligga på runt 35 grader, vilket vi absolut inte har något emot.

//SoT

4 thoughts on “Heldag i regnskogen

 • Hej Jesper och Sandra,

  Just nu är vi hemma och skriver på er data då vår egen har lagt av. Vi förstår att det är helt fantastiskt det ni nu får vara med om. Juat nu är det kolmörkt och regnet forsar ner. Idag är det Lucia här och jag har varit på min tidigare arb.plats Anticimex och hört på jättefin Luciasång – en grupp med Lucia, 6 tärnor och 8 stjärngossar som sjöng. Vi tänker mycket på er och hoppas ni är rädda om er. Kramar från mormor och morfar.

  Like

 • Låter spännande med regnskogen men akta er för alla vilda djur. Ni verkar verkligen ha det svettigt därborta! Stackars er! Här hemma har vi det svalt och skönt och snart är det jul. Kommer att bli en konstig och tom jul utan er. Ta hand om varandra – vi saknar er! ❤

  Like

  • Här är ganska varmt ja, har varit lite svalare nu de senaste två dagarna, bara 30 grader så det är skönt. Vi saknar er med! Vi ses snart!
   Kram!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s