21 dagar!


Idag är det tre veckor (21 dagar) kvar tills vi, på våra cyklar, beger oss mot Skottland. Vi har fortfarande lite kvar att fixa till packningen så som solcellsladdare, cykeldator och stormkök, men annars är det mesta fixat och klart. Flygbiljetterna hem måste också bokas i dagarna, sen är det bara att hoppas på att vi lyckas hålla tidsplaneringen något sådär så vi hinner dit i tid.

Vi har tre helger kvar där vi tänkt lägga en hel del mil på cykeln för att vänja skinkorna så mycket som möjligt. Imorgon (söndag) blir det nästan 14 mil med packning när vi tar en tur till Ystad och hem till Malmö igen. Nästa helg blir något liknande, och sista helgen ska vi försöka klämma in 20 till 25 mil över två dagar.

Lördagen den 19 juli kl. 07:00 tar vi våra första trampsteg mot Edinburgh. Vår förhoppning är att vi under första dagen ska trampa hela vägen ner till Rödby, ca. 15 mil, så det blir en lång och tuff dag.

Vi fortsätter att räkna ner och hoppas ni hänger med här på bloggen under resans gång. Glöm inte att “Gilla” Swedes On Travel på Facebook för att hela tiden få uppdateringar i form av bilder och text.


En del av packningen, tre veckor innan avfärd.

//SoT

2 thoughts on “21 dagar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s