UK 2014 – 14 dagar kvar!


Nu är det bara två veckor kvar och det har hänt mycket på sistone. Vi har fått ändra resan en hel del, för att få ut så mycket som möjligt av det Förenade konungariket. Lördag den 19 juli går flyget till London direkt.

Senaste veckans planering inför resan har gått väldigt mycket fram och tillbaka. Efter att ha kollat upp olika möjligheter när det gäller flyg, tider, datum, transport av cykel osv, så får vi nu inse att tiden inte kommer räcka till. I och med vi har begränsad tid så skulle där inte bli några marginaldagar över, vilket leder till tidspress och en resa som skulle bli långt ifrån njutbar, och med största sannolikhet ej genomförbar.

Istället kommer vi packa våra backpackerväskor och flyga till London direkt. Därifrån börjar sedan utforskningen av de brittiska öarna. Vår förhoppning är att besöka alla de brittiska riksdelarna, samt Irland. Men vi lämnar det mesta till spontaniteten. Vi får helt enkelt se vart vägen bär oss.

Flygbiljetterna till London är bokade. Hembiljetter avvaktar vi med eftersom vi inte vet när och var vi befinner oss då.

14 dagar kvar!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s