Baltic route


Det är nu bara tre veckor kvar tills jag sätter mig på flyget som ska ta mig över Östersjön till Estland och Tallinn. Där stannar jag i två nätter för att sedan ta mig vidare ner till Riga i Lettland och slutligen till Vilnius i Litauen.


It’s only three weeks left until I Catch the flight that will take me across the Baltic Sea to Estonia and Tallinn. I’ll stay in Tallinn for two nights, then take me down to Riga in Latvia and finally to Vilnius in Lithuania.

Det blir första gången jag besöker Baltikum trots att det ligger så nära Sverige. Det ska bli väldigt intressant att jämföra de olika städerna, hur mycket det skiljer sig, likheter och olikheter osv. Vart är maten bäst, vilken stad är det billigast i respektive dyrast i. Vilken stad kommer jag fastna för mest?

Jag flyger från Stockholm till Tallinn som blir första stoppet. Sen är tanken att jag efter tre ska ta mig med buss till Riga, ca. 300 km, och ytterligare tre dagar senare vidare med bussen till den litauiska huvudstaden Vilnius, också där emellan ca. 300 km.
Flyget hem tar jag från Kaunas som ligger ett par kilometer från Vilnius.

Resan följer ni såklart här på bloggen och glöm inte följa mig på sociala medier för bilduppdateringar.

Instagram: thejeppe_travel
Facebook: The Jeppe Travel Blog


It will be the first time I visit the Baltics, even though it’s so close to Sweden, where I live. It’ll be very interesting to compare the different cities, how mcuh they differ, similarities and differences etc. Where does the food taste best? Which city is the cheapest, and the most expensive? Which city will I like most?

I fly from Stockholm to Tallinn which will be the first stop. Then the idea is that, after three days, take the bus to Riga, approx. 300 km, and another three days later, also by bus, to the Lithuanian capital Vilnius, another 300 km.
I fly home from Kaunas, located a few kilometers from Vilnius.

You follow the trip right here on the blog and make sure to follow me on social media for photo updates.

Instagram: thejeppe_travel
Facebook: The Jeppe Travel Blog

 

balticsitinTallin – Riga – Vilnius

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s