Fem dagar till avfärd


Nu är det bara några dagar kvar tills jag tar min väska och beger mig till Baltikum. Jag har fortsatt inga direkta planer på vad jag ska göra där när kommer dit, men jag har fått ett och annat tips på vad jag bör se och inte missa när jag är där.

Igår bokade jag också plats på bussarna mellan Tallinn – Riga och Riga – Vilnius. Jag var lite inne på att ta en natt i Pärnu, men då skulle jag bara ha en sen kväll och en halvdag i Tallinn vilket skulle kunna bli för lite. Det är därmed också klart att jag kör två nätter i varje stad. Bussen gick på €9 per resa och tar runt 4 timmar. Inte så farligt.

Flyget går senare på eftermiddagen på söndag, byte av flyg på Arlanda och landar i Tallinn sent på kvällen.

Jag funderar fortfarande på om jag ska ta med underställ och långkalsonger. Det väntas bli ett par minusgrader i Vilnius.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s